„Și mama reciclează!” este o campanie de încurajare a reciclării dozelor de aluminiu, organizată de Can Pack Recycling și Asociația Alucro – deținătorul licenței Every Can Counts, cu sprijinul Auchan România.

Campania își propune să ajute la conștientizarea importanței reciclării de către publicul larg și depășirea barierelor ce îngreunează acest proces, adresându-se populației care dorește să facă o schimbare în bine atunci când vine vorba de protejarea mediului.

Mecanismul campaniei se bazează pe facilitarea accesului la aparate speciale de colectare (RVM), prin amplasarea lor în hypermarketuri Auchan din întreaga țară și alte locații cheie, și răsplătirea consumatorilor care fac din reciclare o rutină.

Peste 3.500 de premii sunt puse la bătaie în acest proiect, de la premii instant (six-pack-uri Timișoreana, Bergenbier, Pepsi Light, Mirinda, Red Bull sau Hell), la cele săptămânale (vase termorezistente) și lunare (tigăi ceramică wok). În plus, persoanele care folosesc aparatele de colectare pot primi vouchere de cumpărături (o doză = 4 bani) sau dona suma echivalentă dozelor introduse Asociației Alucro, pentru programul Every Can Counts.

Campania ,,Şi mama reciclează!” este organizată în perioada 30 iunie 2016 – 30 iunie 2017, în 20 de magazine Auchan din toată țara. Verifică lista hypermarketurilor Auchan participante în campanie și regulamentul acesteia.

220-x-290-mm_macheta-noiembrie-Si-mama-recicleaza-page-001