„Și mama reciclează!”, este o campanie de încurajare a reciclării dozelor de aluminiu, organizată de Can Pack Recycling și Asociația Alucro – deținătorul licenței Every Can Counts, cu sprijinul Auchan România.

Campania își propune să ajute la conștientizarea importanței reciclării de către publicul larg și depășirea barierelor ce îngreunează acest proces, adresându-se populației care dorește să facă o schimbare în bine atunci când vine vorba de protejarea mediului.

Mecanismul campaniei se bazează pe facilitarea accesului la aparate speciale de colectare (RVM), prin amplasarea lor în 21 de  hypermarketuri Auchan din întreaga țară și alte locații cheie, și răsplătirea consumatorilor care fac din reciclare o rutină.

Peste 3.500 de premii au fost puse la bătaie în acest proiect, în primul an, 30 iunie 2016- 30 iunie 2017. De la premii instant (six-pack-uri Timișoreana, Bergenbier, Pepsi Light, Mirinda, Red Bull sau Hell), la cele săptămânale (vase termorezistente) și lunare (tigăi ceramică wok). În plus, persoanele care folosesc aparatele de colectare pot primi vouchere de cumpărături (o doză = 4 bani) sau pot dona suma echivalentă dozelor introduse Asociației Alucro, pentru programul Every Can Counts.

Campania ,,Şi mama reciclează!”, continua în perioada 1 septembrie 2017 – 28 februarie 2018,  în 21 de magazine Auchan din toată țara. Avem premii noi, cele instant (six-pack-uri, Bergenbier, Pepsi, Mirinda), 126 premii lunare constând în storcator fructe Qilive, 546 premii săptămânale constând in set cutit si curatitor din ceramic. ). În plus, persoanele care folosesc aparatele de colectare pot primi vouchere de cumpărături (o doză = 5 bani) sau pot dona suma echivalentă dozelor introduse Asociației Alucro, pentru programul Every Can Counts.

Verifică lista hypermarketurilor Auchan participante în campanie și regulamentul acesteia.

Poster 2017-01-min