• Acasa
  • »
  • Evenimente
  • »
  • S-au colectat 100.000 de doze de aluminiu în campania „Și mama reciclează!”, într-o lună și jumătate de la lansare

S-au colectat 100.000 de doze de aluminiu în campania „Și mama reciclează!”, într-o lună și jumătate de la lansare

100.000 de doze de aluminiu au fost colectate în aparatele puse la dispoziția publicului român de către CANPACK RECYCLING în cadrul campaniei „Și mama reciclează!”, într-o lună și jumătate de la lansarea proiectului.

În topul orașelor în care s-au strâns cantitățile cele mai mari de cutii se numără București, Timișoara, Iași, Cluj, Ploiești, Pitești, Sibiu și Deva.

120 de premii săptămânale, constând în vase termorezistente, și 20 de premii lunare (tigăi ceramică de tip wok) au fost câștigate până în acest moment de către cei care au colectat dozele de aluminiu în hypermarket-urile Auchan și au optat pentru această variantă de răsplată a eforturilor de colectare. În plus, alte 120 de premii instant au fost oferite participanților în campanie, premii care constau într-un pachet de șase doze de băutură răcoritoare, energizantă sau bere. Alte premii vă așteaptă și pe voi cei care poate nu ați reușit să ajungeți la unul dintre aparatele de colectare a dozelor de aluminiu care au fost special amplasate în cele douăzeci de hipermarket-uri Auchan din țară.