Despre noi

Eco Can este un proiect lansat în anul 2016, prin care CANPACK RECYCLING încurajează consumatorii să recicleze dozele de aluminiu.

Pentru îndeplinirea acestui scop, am amplasat 34 de aparate pentru colectarea dozelor din aluminiu în magazinele partenerilor noștri. Pe lângă acestea, am participat la o serie de evenimente publice, promovând comportamentul responsabil în rândul participanților.

În prezent, se desfășoară două campanii la nivel național, în cadrul cărora puteți câștiga premii atractive.

Deoarece am observat că o mare parte a publicului consideră că dozele de aluminiu sunt gunoi menajer și reciclarea este o activitate lipsită de importanță, acordăm o atenție deosebită educației și informării. În acest sens, direcționăm o parte a fondurilor obținute din activitate către asociația Alucro, deținătoarea licenței Every Can Counts în România, finanțând proiectele acesteia pentru educare și informare.

În cei doi ani de activitate am reușit, împreună cu voi, să reciclăm peste 2,5 milioane de doze din aluminiu, iar acesta este doar începutul. Continuăm să ne extindem și, până la sfârșitul anului 2019, veți putea găsi aparatele noastre de colectare în cel puțin 50 de locații din toată țara.