Act aditional 1 la Regulamentul Campaniei Grijă de România

Document poate fi vizualizat scanat dand click aici.

S-a cerut autentificarea prezentului inscris:

Act aditional nr.1

REGULAMENT OFICIAL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

“GRIJA DE ROMANIA” 15 Noiembrie 2018- 15 Octombrie 2019

 

Compania CANPACK RECYCLING SRL, in calitate de “Organizator”, cu sprijinul REWE Romania SRL , cu datele mai jos mentionate, denumita in continuare “Partener Penny Market”, in calitate de organizatori in perioada 15 Noiembrie 2018- 15 Octombrie 2019 a campaniei nationale de informare numita “GRIJA DE ROMANIA”,  a decis modificarea regulamentului oficial al campaniei prin prezentul act adițional, după cum urmează:

1)   SECȚIUNEA 6. PREMIILE ȘI VALOAREA ACESTORA. PROCEDURA DE ACORDARE A PREMIILOR punctele 6.1 si 6.2 se modifică și vor avea următorul conținut:

6.1.   Premii lunare, cate un premiu / luna / locatie care se va extrage din inscrierile validate pe fiecare dintre cele 11 locatii participante constând în bonuri valorice în valoare de 150 RON.

Premii instant – un total de 360 de baxuri constând într-un bax de 6 doze bere marca Haiduc sau un bax de 6 doze marca Coc-Cola sau un bax de 6 doze energizant marca Vibe, în limita stocului disponibil pe fiecare locație; valoarea estimată a premiilor instant: 3722,4 lei.

6.2. Valoarea totală a premiilor acordate pe parcursul campaniei este de 12722,4 lei.

2)   SECȚIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI punctul 7.1.1 se modifică și va avea următorul conținut:

7.1.1 Voucherul premiu instant reprezintă un bon castigat aleatoriu si care poate fi folosit de către Participant pentru ridicarea unui premiu instant asa cum sunt definite la punctul 6.1  din magazinul Penny Market in limita stocului disponibil de la seful de departament.

Voucherul trebuie predat la primirea premiului. Participanții nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a voucherului.

Bunurile emise pentru opțiunea Premiu instant nu vor fi incluse în tombola lunară.

7.1.2 Biletul pentru tombola lunară - participantul trebuie să introducă în aparatul de colectare minim cinci doze de aluminiu şi să aleagă opţiunea de a primi bilet de participare la tombolă.

Biletul de tombolă conține o serie, care este stocată în memoria aparatului. Organizatorul centralizeaza seriile de pe biletele emise și va extrage câștigătorii lunar luand in considerare toate seriile cu optiunea tombola, inregistrate in fiecare dintre cele 11 locatii participante in perioada respectiva. Extragerea se realizeaza prin random.org (sistem automat de selectie care genereaza numere folosind o formula matematica).

3) Restul prevederilor regulamentului oficial de desfășurare a campaniei naționale de informare, conștientizare și stimulare a colectării selective a dozelor de aluminiu ,,Grijă de România”, rămân neschimbate.

           Procesat și autentificat de SPN Luca şi Dumitrescu din Bucureşti, astăzi data autentificării, într-un exemplar original care rămâne în arhiva biroului notarial și 4 (patru) duplicate, din care unul va rămâne în arhiva biroului notarial și 3 (trei) exemplare au fost eliberate părților.

Societatea CANPACK RECYCLING,

prin administrator,

Doru Dragoș - Alexandru