Lansarea campaniei „Și mama reciclează!”

Lansarea campaniei „Și mama reciclează!”

Startul campaniei „Și mama reciclează!” a fost dat în conferința de presă organizată în data de 30 iunie 2016. Evenimentul a reunit invitaţi speciali din ţară şi străinătate, dar și jurnalişti de radio, presă scrisă, online şi bloggeri. Alături de organizatorii campaniei, au luat cuvântul în cadrul conferinței: Maarten Labberton, Director Packaging Group al Asociației Aluminiului din Belgia, Bogdan Constantinescu, Asociat Pro Recycling, și Ionuț Mușetoiu, reprezentantul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Deșeur‎i.

Evenimentul a avut loc la Café Zodiac din incinta hypermarketului Auchan Drumul Taberei. Le mulțumim tuturor pentru participare!

În această perioadă, Can Pack Recycling ia toate măsurile de siguranță și precauție pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus. De aceea, vă anunțăm că toate aparatele de reciclare doze de aluminiu situate in magazinele AUCHAN din toata tara vor fi închise temporar. Vă ținem la curent pe măsură ce apar informații noi. Vă mulțumim pentru înțelegere!