Un nou prag atins în campanie

600.000 de doze au fost colectate până la finalul lunii martie 2017, în cadrul campaniei „Și mama reciclează!”. Volumul de doze strâns a înregistrat o creștere în martie, pe fondul unui trend ascendent al consumului de băutură la doze odată cu venirea primăverii și a unui interes mai mare al participanților pentru reciclare.

În topul orașelor în care s-au colectat cele mai multe cutii din aluminiu rămân Timișoara, Pitești, Cluj, Ploiești și București. Campania continuă în cele 20 de hypermarket-uri Auchan din țară, răsplata pentru implicare rămânând la alegerea participanților: voucher de cumpărături, înscriere în tombola pentru premiu săptămânal sau lunar, ori donație către Asociația Alucro, pentru programul Every Can Counts. În plus, cei care câștigă un premiu instant îl pot ridica pe loc de la Serviciul Clienți din magazinul în care au colectat dozele de aluminiu.

În această perioadă, Can Pack Recycling ia toate măsurile de siguranță și precauție pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus. De aceea, vă anunțăm că toate aparatele de reciclare doze de aluminiu situate in magazinele AUCHAN din toata tara vor fi închise temporar. Vă ținem la curent pe măsură ce apar informații noi. Vă mulțumim pentru înțelegere!